Corporate Sponsorship IIBA NL

Corporate Sponsor IIBA NL

Instellingen kunnen Corporate Sponsor worden van IIBA NL. Met dit sponsorship wordt de ontwikkeling van het vakgebied Business Analyse in Nederland ondersteund.

Het sponsorship bestaat eruit:

  • dat de medewerkers van de sponsor kosteloos naar het jaarcongres en naar de kennisevents van IIBA NL mogen.
  • daarnaast mogen zij deelnemen aan de werk- en studiegroepen die door en voor IIBA NL leden worden georganiseerd.
  • ook zal het bedrijfslogo van de sponsor op de IIBA NL website en in andere communicatie uitingen (o.a. nieuwsbrieven, LinkedIn) getoond worden.

Verschil met Corporate lidmaatschap IIBA Internationaal

Het is belangrijk om te begrijpen dat lid zijn van IIBA NL iets anders is dan lid zijn van onze moederorganisatie IIBA Internationaal in Canada.  Wij zijn als organisaties uiteraard verbonden. IIBA Internationaal verschaft ons middelen, content en informatie om een lokaal ‘chapter’ te kunnen zijn. Alle lokale activiteiten worden echter alleen door IIBA NL georganiseerd en gefinancierd. IIBA NL heeft alleen vrijwilligers, maar moet wel (soms) betalen voor faciliteiten, eten en (keynote) sprekers. Dit financieren wij vanuit de contributie van de leden. 
 
IIBA Internationaal biedt een scala aan resources waaronder de BABOK. Dit wordt gefinancierd door het lidmaatschap met IIBA Internationaal en additionele diensten als certificering. Het is dus belangrijk om te begrijpen dat lidmaatschap van IIBA NL toegang geeft tot lokale evenementen en een lokaal netwerk, maar niet tot het IIBA Internationale portaal waar individuele leden bijv. een digitale versie van BABOK en webinars kunnen inzien.
 
Wij zouden graag zien dat ieder bedrijf lid zou worden van zowel IIBA Internationaal als IIBA NL. Als je echter als bedrijf een keuze wilt maken, dan is het vooral een keuze tussen de centrale business analyse resources of de lokale activiteiten met het lokale netwerk (bijvoorbeeld de kennissessies en/of jaarcongres IIBA NL).

Investering

De investering voor het corporate sponsorship is afhankelijk van het aantal leden dat de sponsor lid wil maken. Graag gaan we in gesprek over wat de waarde en investering voor uw organisatie is.