×

Warning message

Past event disabled.

Agile Business Analysis competences

Wednesday, March 28, 2018 -
5:30pm to 8:30pm
 Add to Calendar

Werk je al Agile en wil je beter performen? Welke analyse heb je nodig om te komen tot een snelle pragmatische geoliede machine? Kom dan naar deze thema avond, waar je kennis maakt met DASA en Fast BA in Agile context! Hiermee doe je directe kennis op die je in de praktijk weer kunt gebruiken.

Programma:

- 17:30 uur– ontvangst en buffet
- 18:15 uur start met:

  • Introductie
  • Competence scan – Ted van den Berg ABN AMRO
  • Fast Business Analysis – Marcel Schaar Valori

- 20:30 - Afsluiting en borrel

Competence scan – Ted van den Berg ABN AMRO
Een van de belangrijkste uitdagingen in een goed werkend Agile/DevOps team is het (h)erkennen dat bepaalde vaardigheden en kennis in ieder team aanwezig moet zijn om zo autonoom mogelijk te kunnen werken. ABNAmro heeft op basis van het DASA Competence framework een Competence scan ontwikkeld waarmee teams kunnen vaststellen welke competenties aanwezig zijn in het team. De scan geeft ook aan waar het team zich verder in kan ontwikkelen en wat dit betekend voor de persoonlijke ambitie en ontwikkeling van ieder teamlid.

Fast Business Analysis – Marcel Schaar Valori
Het Spotify model, een bank, geldautomaten en de BABOK Agile extension. Hoe smeed je dit tot een snelle pragmatische geoliede machine? Na bijna 12 maanden Agile coaching binnen een Tribe beleef je wat wel en wat niet werkt!

Locatie:
Bezoekers kunnen zich tijdens het event melden bij de hoofdingang van de ABNAMRO op de Foppingadreef 22, 1102 BS Amsterdam - Zuid-Oost. (Dit is vlakbij rail and metro (underground) station: Amsterdam Bijlmer Arena). 

Registratie voor dit evenement is gesloten.

Event Details: 
.
Event Location: 
.
0,00 €