×

Warning message

Past event disabled.

Digital Transformation: De klant centraal, hoe kom je tot de ultieme klantbeleving?

Tuesday, October 17, 2017 -
5:30pm to 8:45pm
 Add to Calendar

Op 17 oktober nodigen we jullie uit voor de kennissessie over Digital Transformation als opmaat naar ons jaarcongres. Het is het nieuwe hype woord van dit moment “Digital Transformation”. Maar waarom wil je eigenlijk een digitale transformatie? Gewoon omdat het kan of omdat je het leven van je klanten fijner, leuker, makkelijker wordt? Wij geloven in het laatste. Maar dat betekent dat je moet weten wie je klant en wat hun belevingswereld is.

Wouter Giesberts van Quint neemt je mee in zijn ervaring hoe een digitale transformatie vorm te geven, startend met de klant(beleving). Op een interactieve wijze, ja je moet aan het werk met jouw klanten, reikt hij jou een methode aan om jouw klanten op een eenvoudige aansprekende manier in beeld te brengen. Door middel van het ontwikkelen van een persona. Hiermee kan je als BA-er de customer journeys van klanten bespreken met jouw business stakeholders.

Als toetje voert hij met ons de discussie in hoeverre IIBA  zou kunnen helpen hier een gemeenschappelijk platform voor te ontwikkelen. Een platform waar persona’s en customer journey’s en de werkwijze om deze te maken beschikbaar zijn.

Programma is op hoofdlijnen:

  • Intro van digitale transformatie, hoe pak je dat aan? waar ligt de rol van de business analist?
  • Oefening: uitwerken van persona’s
  • Terugkoppeling van oefening: helpt dit? kan je dit toepassen?
  • Plenaire discussie over gebruik over organisaties heen.
Event Details: 
.
Event Location: 
Locatie voor het evenement is Youmeet, Orteliuslaan 11, 3528 BA Utrecht
0,00 €