×

Warning message

Past event disabled.

IIBA NL Kennissessie: BABOK for Dummies

Tuesday, January 22, 2019 -
5:30pm to 8:30pm
 Add to Calendar

Op dinsdag 22 januari organiseert IIBA NL opnieuw een thema avond met een fundamenteel onderwerp voor Business Analisten. Deze keer is het onderwerp namelijk “BABOK voor dummies”.
Als IIBA NL dragen wij vanzelfsprekend de toepassing van BABOK uit. BABOK is immers de “Business Analysis Body of Knowledge”. BABOK, gepubliceerd door onze moederorganisatie IIBA, omschrijft het vakgebied van Business Analyse in de volle breedte. Kennis van BABOK zal je helpen de mechanismen van verandering te doorzien. Het kloppend hart van BABOK laat door al haar taken samenhang zien die nodig is om met alle belanghebbenden voldoende te begrijpen van datgeen dat noodzakelijk is om een organisatie succesvol een verandering te laten doorgaan.

Beide sprekers van deze avond komen uit het bestuur van IIBA NL:

Martin Bloemendal – De basis van BABOK

Martin is Business Analist met meer dan 15 jaar ervaring als Business Analist waarvan de laatste 6 jaar als Certified Business Analyst Professional (CBAP). Martin werkt op dit moment als zelfstandig Business Analist voor opdrachtgever Atradius en werkte eerder voor de Randstad Groep, ABN-AMRO, ING, Rabobank, de SVB en transavia.com. Tenslotte is Martin bestuurslid bij IIBA NL.
Martin gaat vertellen en zal je aan de hand van alledaagse voorbeelden uitleg geven over:

 • De 6 kennisgebieden en haar taken
 • Business Analyse technieken
 • Andere onderdelen van BABOK zoals haar sleutelconcepten, onderliggende vaardigheden van de Business Analyst en perspectieven op Business Analyse.

Katarzyna Kot - Workshop BABOK

Katarzyna is eigenaar van BA Coach. Ze is consultant in Business Analysis met meer dan 15 jaar ervaring in de high-tech en financiële sector. Daarbij heeft Katarzyna gewerkt aan projecten voor veel internationale organisaties zoals Philips, NXP Semiconductors, ASML, ING Bank en AEGON. Tenslotte is Katarzyna sinds november 2018 voorzitter van IIBA NL.
Katarzyna zal:

 • Jou helpen evalueren in welke gebieden van BABOK je werkt.
 • Kijken naar de taken die erbij horen.
 • Met jullie samenvatten hoe je eigen taken zich verhouden tot de BABOK taken. Op deze manier leer je hoe BABOK als een raamwerk te gebruiken.

Programma:

 • 17:30-18:15 uur: Inloop en eten
 • 18:15-19:00 uur: De basis van BABOK
 • 19:00-19:15 uur: Pauze
 • 19:15-20:15 uur: Workshop BABOK
 • 20:15-20:45 uur: Afsluiting/ Borrel

De presentaties zullen in het Nederlands worden gehouden. 
Would you like to join the session, but you don't speak Dutch? Let us know at info@dutch.iiba.org and we will check whether this session can be delivered in English! 

De registratie voor dit evenement is gesloten.

Namens het bestuur van IIBA NL hopen we jullie op dinsdag 22 januari in Vianen te mogen verwelkomen!

Event Details: 
Het inschrijfformulier kun je vinden aan de zijkant van de pagina achter de knop "Schijf je nu in".
Event Location: 
Hoofdkantoor Sogeti, Lange Dreef 17 in Vianen
0,00 €