×

Warning message

Past event disabled.

IIBA NL Webinar: “Why is this customer high risk? How explainable predictive decisioning can help us trust our AI models.

Tuesday, February 9, 2021 -
7:00pm to 8:30pm

We willen graag een nieuw idee uitproberen: het gezamenlijk kijken en bespreken van (IIBA) webinars.

Duik samen met ons in de actualiteit en neem deel aan ons webinar aanstaande dinsdagavond om 19:30 uur.
Het eerste uur kijken we samen naar het IIBA webinar. Daarna praten we nog een half uur met elkaar na in Teams. We vinden het leuk als je hier bij bent!
 
Het onderwerp van de avond laat zich als volgt verwoorden. Nu kunstmatige intelligentie een vlucht neemt en automatisering de standaard is, neemt ook de behoefte aan transparantie toe. Hoe verloopt besluitvorming en hoe zouden we willen dat geautomatiseerde besluitvorming verloopt? Dit vereist representaties (of ‘begrip’) van de behoefte en oplossing om dit te snappen en doorgronden. Dat je je niet achter de IT kan verschuilen hoef je ons gevallen kabinet niet te vertellen. Had Business Analyse hier het verschil kunnen maken?

Leer deze avond over de laatste research van ‘eXplainable AI’ (XAI), een aanpak die AI/ML en traditionele business rules combineert, om beter te begrijpen welke factoren bijdragen aan een geautomatiseerde beslissing.
 
Samen met jou en andere IIBA leden willen we aan de hand van de toelichting uit de IIBA webinar het gesprek aangaan hoe jij dit in de praktijk ervaart.
Of juist wat je hiervoor nodig hebt om hier meer bewust van te zijn of raken. In het gesprek heb je de gelegenheid om:

  1. mensen te vinden die jouw interesse/mening delen, maar ook
  2. te onderzoeken tijdens de sessie of daarna wat er nodig is om met dit onderwerp verder aan de slag te kunnen gaan.

Kom naar de Networkapp en geef een duimpje om erbij te zijn! Tot dan!

Event Details: 
​De Networkapp maakt het gezamenlijk bekijken van een webinar mogelijk. We hopen dat dit een leuke en laagdrempelige manier is om samen kennis op te doen en te delen.
Event Location: 
Online in de Networkapp (https://app.networkapp.com/)
Location Name: 
Online in de Networkapp (https://app.networkapp.com/)
Event Type: 
Webinar
0,00 €