Jaarevent IIBA 2019

Tuesday, November 12, 2019 -
11:00am to 6:30pm
 Add to Calendar

 

Vernieuwing
Als je doet wat je deed, krijg je wat je kreeg!

 
 

Schrijf snel in!
Ook dit jaar organiseert de IIBA NL een jaarevent voor iedereen die actief betrokken is bij veranderingen in professionele organisaties en bij wil blijven op het vakgebied van de business analyse. Zorg dat je erbij bent en registreer direct:

 
 
 

Waar gaat het event dit jaar over?
We zijn blij om te merken dat ons jaarevent door onze leden gewaardeerd wordt. Dit maken we op uit de positieve reacties gedurende de dag zelf en de evaluatiecijfers. Daarmee mogen we zeggen dat ons jaarevent al jaren een groot succes is. Hier zijn we trots op!  
 
Waarom iets wijzigen als het zo succesvol is? Wij verwachten dat als we het concept jaarevent op dezelfde manier blijven doen, dat de reacties misschien niet slechter zullen worden, maar of we nog betere reacties zullen krijgen is hoogst onzeker. Als bestuur hebben we daarom besloten om het concept van de dag onder de loep te nemen.  Want als je doet wat je deed krijg je wat je kreeg! 

Wat gaan we doen?
We werken nog hard aan het programma. Centraal staat het thema vernieuwing. Daarnaast zullen we volop aandacht besteden aan: Customer Experience & Data Science.

Wie zijn de sprekers?
We zijn nog in gesprek met sprekers voor het event. De volgende sprekers zullen in ieder geval van de partij zijn:

 nienke_bloem_-_small.jpg  
 
 
Nienke Bloem

We openen met Nienke Bloem. Zij geeft interessante inzichten over het geluk van zowel medewerkers als jouw klanten. Verwacht van Nienke geen saai betoog. Haar optredens zijn altijd interactief en zij schuwt een beetje humor niet. Nienke’s optreden inspireert en zet aan om customer experience te omarmen in ieder aspect. Nienke’s doel is om de wereld mooier te maken voor werknemers en klanten. En daar zal zij in slagen!

     
quintus_hegie_-_small.jpg  
 
Quintus Hegie

Quintus Hegie, Econometrist - Big Data Financial Marketing & Business Analysis , zal ons meenemen in de wereld van Data Driven Customer Journeys. Hij brengt theorie en praktijk zeer dicht bij elkaar. Aan de hand van een voorbeeld Customer Journey Hypotheken uitgewerkt bij de marketing afdeling van een financiële instelling, helpt Quintus jou tijdens deze sessie om een eigen Customer Journey Map te maken. Daarnaast reikt hij handvaten aan om Customer Journeys te optimaliseren door het verzamelen en analyseren van (klant- en gedrags-)gegevens.

     
maarten_kool_-_small.jpg  
 
Maarten Kool

Maarten Kool, Data Scientist / Productowner Data Science heeft meer dan 20 jaar ervaring in data georienteeerde projecten als business architect, lead en als analyst. Hij benadert processen altijd end-to-end. Tijdens het jaarevent zal hij ons meenemen in wat data science nu precies is: Hoe kan een machine iets leren. Met enkele simpele voorbeelden weet hij de belangrijkste begrippen uit te leggen en inzicht te geven in wat je met resultaten van data science kan bereiken. Zonder wiskunde!

     
     
     

De (voorlopige) agenda
11.00 Ontvangst met koffie en thee.
11.30 Opening door voorzitter van IIBA NL Katarzyna Kot
11.40 Plenaire Keynote door Nienke Bloem
12.45 Lunch
13.30 Parallel Sessies
16.30 - 17.30 Plenaire afsluiting
17.30 – 18.30 Borrel

Met dank aan:

​           sogeti_logo_3col_print_1_0.jpg raax.pngbambook_new_logocmyk.eps.png

Event Details: 
Tot 12 November op het Jaarevent van de IIBA NL!
Event Location: 
Dit jaar is de locatie anders: ABN AMRO, Foppingadreef 22, Amsterdam Zuid-Oost. Deze locatie is op slechts enkele minuten loopafstand van station Amsterdam Bijlmer Arena en is dus uitstekend te bereiken met bus, metro en trein. Mocht je met de auto willen komen is er voldoende (betaalde) parkeergelegenheid in de omgeving.
0,00 €