×

Warning message

Past event disabled.

KNVI Super Tuesday: Data en sport - Tim Coronel en Allard Kalff geven hun visie op het vertrouwen op algoritmes en het eigen verstand gebruiken

Tuesday, September 7, 2021 -
4:00pm to 5:30pm

Onze partner KNVI organiseert op 7 september de volgende kennissessie:

Inschrijven via: Agenda - www.knvi.nl . Vermeld bij het inschrijven dat je IIBA NL lid bent. 

Data is het nieuwe goud. Als informatieprofessional ben je vast bekend met deze kreet. Algoritmes en kunstmatige intelligentie zouden de wereld totaal veranderen. Maar hoe staat het hier nu echt mee? Wanneer kan je vertrouwen op algoritmes en wanneer moet je je eigen boerenverstand gebruiken?

Onze sprekers Tim Coronel en Allard Kalf zijn bekende coureurs en hebben ieder een visie op het gebruik van data in hun sport. We gaan bespreken wanneer zij vertrouwen op algoritmes en wanneer ze hun eigen zintuigen en oordeel gebruiken. Ook bespreken we de voorwaarde(n) voor het gebruik van data.

Het event zal digitaal plaats vinden. Een paar dagen voor het event ontvang je een email met informatie over hoe deel te nemen.

Doe mee & maak kans
Hoe zou het zijn als je zelf het racen zou kunnen ervaren op het circuit van Assen of Zandvoort? KNVI verloot 1 voucher voor een racecursus op een van deze prachtige circuits. De racecursus duurt 2 uur en je wordt begeleid door een coureur. Je zult racen in een BMW E36 325i met 200 pk.

Alle aanwezige deelnemers maken kans. Voor het verloten van het de prijs zullen we de tool https://onlinenaamloten.nl/ gebruiken. De uitreiking vindt plaats aan het einde van de bijeenkomst. De voucher wordt digitaal verstuurd aan de personen die gewonnen heeft. 

Voorwaarde loting

- Om gebruik te kunnen maken v.d. prijs dien je in het bezit te zijn van rijbewijs B

- De KNVI kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de eventuele schade opgelopen tijdens het racen.

 

Event Details: 
Hosted by KNVI, see www.knvi.nl
Event Location: 
Online - Hosted by KNVI, see www.knvi.nl
Speaker: 
Tim Coronel en Allard Kalff
Location Name: 
Online - Hosted by KNVI, see www.knvi.nl
Event Directions: 
Online - Hosted by KNVI, see www.knvi.nl
Event Documents: 
0,00 €