×

Warning message

Past event disabled.

Masterclass by The Human BA Toolkit: Holistische business analyse met Coherence

Tuesday, September 28, 2021 -
7:00pm to 9:00pm

Holistisch business analyse. Je leest er steeds meer over. Bij holistisch business analyse zien we een organisatie als complex, integraal geheel waarin alles met alles samenhangt. Elk onderdeel is onderdeel van een groter geheel. Coherence is een gedachtengoed waarmee je integraal naar een organisatie kan kijken. Het krijgt steeds meer bekendheid. En terecht! 
 
Coherence is een gedachtengoed voor integrale ontwikkeling van mens en organisatie. Het brengt belangrijke aspecten van een organisatie in kaart en plaatst deze in een onderlinge samenhang. Zowel de "harde" business structuren als de "zachte" sociale dynamieken. Dit geeft inzicht en overzicht en biedt tevens ingangen voor diepgaande ontwikkelprocessen. Niet alleen intern gericht op de organisatie, maar ook op organisatie en omgeving.
 
In de masterclass ‘Holistisch business analyse met Coherence’ neemt Judith Botman je mee op een verkenning van Coherence. Judith is founder van House of Coherence. Ze laat je kennismaken met de basisprincipes en laat zien wat je er als Business Analist mee kan. Je verkrijgt inzicht dat je helpt om antwoorden te vinden op de volgende vragen. Sluiten gedrag, leiderschap en cultuur aan met wie we als organisatie willen zijn? Sluiten positie, strategie en het portfolio aan met wat we aan de klant willen leveren? Zijn de missie, visie, waarden, processen en levering van waarde coherent? Sluiten onze processen en systemen aan bij wat we als organisatie willen leveren? Etc.
 
Ben je Business Analist, Architect, Product Owner of andere change professional op het snijvlak van business en IT en wil je deelnemen aan de online masterclass? Meld je als IIBA lid aan voor dit event in de Networkapp. Indien je geen IIBA lid bent kan je een email sturen naar info@dutch.iiba.org o.v.v. “Masterclass Coherence”.
 
Datum  : 28 september 2021
Tijd        : 19:00 tot 21:00 uur (online)
 
Ben je nieuwsgierig naar Judith Botman, check haar profiel:
https://www.linkedin.com/in/judithbotman/
 
Wil je alvast meer lezen over Coherence, bezoek dan de website van House of Coherence:
https://houseofcoherence.nl/

Event Details: 
Online event, hosted by Networkapp
Event Location: 
Online event, hosted by Networkapp
Speaker: 
Judith Botman & John Bilius
Location Name: 
Online event, hosted by Networkapp
Event Directions: 
Online event, hosted by Networkapp
0,00 €