×

Warning message

Past event disabled.

Thema avond; Voor en door de leden ...perspectieven op Business Analyse

Tuesday, October 29, 2019 -
5:30pm to 8:45pm
 Add to Calendar

IIBA-NL is de Nederlandse afdeling van het International Institute of Business Analysis (IIBA) en zet zich in voor het professionaliseren en bevorderen van de praktische uitvoering van business analyse in Nederland.

Op dinsdag 29 oktober organiseert IIBA NL opnieuw een interessante thema avond. Deze keer is de avond gewijd aan het delen van Business Analyse kennis vanuit onze community.
Soms leveren leden van onze BA community zulke relevante bijdragen aan ons vakgebied, dat wij hen graag een platform willen geven om hun perspectieven breder te delen. 
Er zijn twee onderwerpen voor de avond gepland:

Gert Zweedijk (CBAP) – Auteur “Business Analyse”
Gert Zweedijk CBAP MSc is eerstegraads trainer en een analist pur sang. Vanuit allerlei functies, van programmeur en ontwerper tot informatieanalist, leerde hij zijn passie kennen: het dichter bij elkaar brengen van de 'planeten' directie, business en IT.
Jaarlijks leidt hij vanuit zijn bedrijf Olympic Training & Advies een groot aantal analisten en ontwikkelaars op. Daarnaast staat hij als business analist ook zelf nog 'met beide benen in de modder'.
Gert zal zijn boek presenteren en zijn visie op Business Analyse toelichten. Ook is er gelegenheid tot het stellen van vragen over zijn boek en Business Analyse in het algemeen.
 
John Bilius - "Hoe sociaal is een Business Analist?"
Als Busines Analist hebben we onze sporen verdiend als het gaat om realiseren van veranderingen in processen, informatievoorziening en systemen. Dat doen we op operationeel, tactisch en steeds vaker op strategisch niveau. De focus ligt dan vooral op de inhoudelijke kant van de verandering, maar de menselijke kant is minimaal net zo belangrijk!
Wat is onze rol als Business Analyst aan de sociale kant van de verandering? Wat zou onze rol kunnen zijn? Welke skills zijn daarvoor nodig? Welke instrumenten hebben we tot onze beschikking?
Gekscherend gezegd: hoe sociaal is een Busines Analist eigenlijk?
Een zestal IIBA-leden is in drie workshops met deze vragen aan de slag gegaan. Dat heeft tot een interessante, andere en aanvullende kijk op ons vakgebied geleid.
Als je wil weten hoe sociaal een BA is, kom dan kijken en luisteren!

Programma:
17:30-18:15 uur: Inloop en eten
18:15-19:15 uur: Boekpresentatie inclusief vragenronde door Gert Zweedijk.
19:15-19:30 uur: Pauze
19:30-20:15 uur: Hoe sociaal is een Business Analist? door John Bilius.
20:15-20:45 uur: Borrel en netwerken

Namens het bestuur van IIBA NL hopen we jullie op dinsdag 29 oktober te mogen verwelkomen! 

Event Details: 
De presentaties zullen in het Nederlands worden gehouden.
Event Location: 
Locatie: Quint Wellington Redwood, De Oude Molen 1, 1184 VW Amstelveen.
0,00 €