×

Warning message

Past event disabled.

Thema: "Understanding underlying competencies in various company cultures".

Thursday, May 16, 2019 -
5:30pm to 9:00pm
 Add to Calendar

Het IIBA NL bestuur nodigt je graag uit voor de kennissessie met als onderwerp "Understanding underlying competencies in various company cultures".

Deze avond komen organisatieculturen aan bod en worden de “underlying competencies” behandeld met een verrassende psychologische diepgang.
Het onderwerp van deze avond betreft een inspirerend raamwerk om de bedrijfscultuur van een organisatie mee te kunnen doorgronden.
Wat betekent het voor een bedrijf als er teveel focus ligt op prestatie? Of op individuele verantwoordelijkheid?


Mensen maken de organisatie en zodoende worden termen als bewustzijn en creativiteit niet geschuwd.
Maar wat is creativiteit? Hoe bevorder je dit bij jezelf en in interactie met je stakeholder? Enkele “underlying competencies” die we kennen uit de BABOK worden uitgediept. Tenslotte maken we spelenderwijs met een praktijkcase kennis met dilemma’s waarbij je als analist wellicht in het ene bedrijf een andere keuze maakt dan in het andere.

Uit onderzoek van McKinsey blijkt dat tekortkomingen in de organisatiecultuur één van de belangrijkste belemmeringen zijn voor het succes van digitale transities bij bedrijven.
Deze tijd vraagt om een innovatieve bedrijfscultuur waarin veranderingen worden omarmd, en waar medewerkers die met creatieve oplossingen komen, worden beloond. 


De spreker van de avond is Robert Vissers. Hij neemt ons mee in de ins en outs van ‘moderne organisaties’ zoals uiteengezet door managementgoeroe Robert Quinn.
Robert is econometrist en heeft ruim 12 jaar ervaring in het speelveld van Business Analyse. In 2015 certificeerde hij zich als CCBA bij de IIBA.
Momenteel werkt Robert als Business Analyst voor Sogeti.
Hij heeft opdrachten gedaan bij o.a. Nationale-Nederlanden, Achmea, Aegon, VodafoneZiggo, ABN AMRO en DAF.Programma:

Het programma van de avond ziet er als volgt uit:

17:30-18:15 uur  Inloop en eten 

18:15-19:15 uur  Presentatie deel 1 

19:15-19:30 uur  Pauze 

19:30-20:15 uur  Presentatie deel 2 

20:15-20:45 uur  Borrel / nabespreking 

 

Interessant? Schrijf je dan graag in via onderstaand formulier. We hopen je op donderdag 16 mei te mogen ontmoeten.Met vriendelijke groet,

Het IIBA NL Bestuur

Event Details: 
Zie boven.
Event Location: 
Sogeti, Lange Dreef 17 te Vianen
0,00 €