BA Achievement Award 2021!

Geef je nu op voor de “BA Achievement Award 2021”! 

Samen met ‘The DREAM Event’, ‘BA & Beyond’ en ‘IIBA Brussels Chapter’ presenteert IIBA NL de ‘BA Achievement Award 2021’. Deze wedstrijd werd in 2020 voor het eerst georganiseerd, in deze tweede editie wordt weer gekozen voor de Business Analyse professional die van grote waarde is geweest in het bereiken van een waardevolle verandering. 

Heb je een fantastisch resultaat behaald? Heb je misschien een Business Analyse taak subliem uitgevoerd? Of heb je een nieuwe techniek uitgevoerd die rechtstreeks in de volgende editie van de BABOK kan?

Meld je dan voor vrijdag 17 september a.s. aan en maak kans de tweede ‘BA Achievement Award winner’ te worden. Maandag 27 september wordt vervolgens de shortlist bekend gemaakt. 

Als je op de shortlist komt, pitch je in oktober jouw verhaal. Daarna volgt een periode waarin online gestemd kan worden voor de Business Analyse professional die van toegevoegde waarde is geweest. Wees niet te bescheiden en doe mee! Je kunt dit jaar overigens ook een collega nomineren voor deze Award.

Klik hier voor meer details.
Klik hier om je op te geven.