×

Warning message

Past event disabled.

Knowledge session: 'BA & Architecture'

Thursday, March 25, 2021 -
7:30pm to 9:00pm

Donderdag 25 maart a.s. staat de volgende kennissessie ‘BA & Architecture’ op het programma. We hebben hier zin in en hopen uiteraard dat jij hierbij bent. Meld je aan in de Networkapp.

In oktober 2020 gaven Jeroen Ekkelenkamp (LeBlanc Advies) en Wouter Nieuwenburg (PanCompany) in een online sessie een toelichting op de rolverdeling en samenwerking tussen de (rol van) “Architect” en de “Business Analist”. Er ontstond gedurende deze avond een mooie en levendige interactie met de aanwezigen. Hier komt een vervolg op. 

Tijdens de aankomende sessie zal er meer aandacht zijn voor gezamenlijke producten die door een Business Analist en een Architect opgeleverd (kunnen) worden. Tevens besteden ze aandacht aan het werken in een Agile omgeving. Ook is er tijd ingeruimd om antwoord te geven op de vragen die naar aanleiding van de vorige sessie gesteld zijn, waaronder voorbeelden van frameworks. Heb je vooraf vragen, mail ze dan naar info@dutch.iiba.org .
We hopen je graag virtueel te ontmoeten op 25 maart!

Inschrijven in Networkapp
Zoals je wellicht inmiddels weet hebben we dit jaar gekozen voor een “alleen IIBA NL leden” benadering bij al onze sessies. Concreet betekent dit dat jij de sessie(s) alleen kunt bijwonen als je IIBA NL lid bent of werkt voor een corporate lid. Ben je geen IIBA NL lid, maar spreekt onderstaande kennissessie je toch aan? Geen nood! Ga naar Individueel Chapter Lidmaatschap | IIBA NL en word voor €75,- per jaar lid van onze IIBA NL community.

Al onze leden en vertegenwoordigers van onze corporate sponsors (Sogeti, 4IT, LeBlanc, Entrador, Advanced en To The Point) zijn nu bekend op de Networkapp. Ga in de Networkapp naar het Event en geef middels een “duimpje” aan of je aanwezig bent bij deze sessie. Mochten er nog vragen zijn rondom de Netwerkapp of heb je andere vragen, neem dan gerust contact op. Dit doe je door een bericht te sturen naar: info@dutch.iiba.org

Event Details: 
This is an IIBA NL Members-Only session. Please check and registrate in the Networkapp.
Event Location: 
This event will be hosted in the Networkapp.
Speaker: 
Jeroen Ekkelenkamp (LeBlanc Advies) en Wouter Nieuwenburg (PanCompany)
Location Name: 
Via Networkapp (https://app.networkapp.com/)
0,00 €