×

Warning message

Past event disabled.

MASTERCLASS BY THE HUMAN BA TOOLKIT: Teamdynamiek met Lencioni

Tuesday, May 17, 2022 -
5:30pm to 9:00pm

Heb je wel eens gewerkt in een team dat als een speer ging? Een geweldige samenwerking waarin teamleden elkaar helpen. Wanneer het nodig is, durf je elkaar aan te spreken op gedrag. Dit zijn teams met goede resultaten. Als je erin werkt, levert het veel energie op. Herken je dat?
 
Uit ervaring zal je ook weten dat niet elk team zo goed functioneert. Er is soms “gedoe” in teams! Er zijn spanningen. Teamleden die het achterste van de tong niet laten zien. Resultaten die achterblijven. Dat is jammer. Het is niet productief en het kost veel energie om hierin te werken. Wat kun je hiermee?

Lencioni, een Amerikaans organisatieadviseur en schrijver van managementboeken, heeft de kern van samenwerking bloot gelegd. Hij beschrijft dit aan de hand van vijf frustraties van samenwerking in teams. Dit wordt gevisualiseerd aan de hand van een piramide.

In de masterclass ‘Lencioni’ gaan we op een interactieve manier aan de slag. Sylvie van der Haar leert ons om de frustraties in teams te herkennen en geeft handvatten om de productiviteit van het team te vergroten. Sylvie is een ervaren teamcoach met het talent om “gedoe” in teams bloot te leggen en de teams weer op een positieve manier in beweging te krijgen.

Deze masterclass is een initiatief van de werkgroep “Human Toolkit for BA” en wordt mogelijk gemaakt door Sylvie van der Haar, To The Point Company en IIBA NL.

Ben je Business Analist, Architect, Product Owner of andersoortige change professional op het snijvlak van business en IT en wil je deelnemen aan deze masterclass? Meld je dan aan door een email te sturen naar: info@dutch.iiba.org o.v.v. “Masterclass Lencioni”.
 
Wees er snel bij, want het aantal plekken is beperkt. Na de inschrijving krijg je materiaal om de masterclass voor te bereiden.
 
Datum  :  dinsdag 17 mei
Locatie: Culemborg
Tijd        :  18:15 uur tot ongeveer 21.00 uur (inloop vanaf 17:30)
Je wordt ontvangen met broodjes en een drankje.
 
Ben je nieuwsgierig naar Sylvie, check haar profiel en website:
https://www.linkedin.com/in/sylvievanderhaar/
https://www.detweedeviool.nl/
 
Nieuwsgierig naar het boek ‘De 5 frustraties van teamwork’. Het is echt een aanrader:
De 5 frustraties van teamwork, Patrick Lencioni, isbn/ean 9789047001966

Ben je geen lezer, maar houd je meer van video’s, dan is de volgende aan te bevelen: https://www.youtube.com/watch?v=wHpB1EBufFo (41 minuten)

Vind je het interessant, maar heb je echt geen tijd, kijk dan eventjes: https://www.youtube.com/watch?v=GCxct4CR-To (2 minuten)
 
 

Event Details: 
Datum: dinsdag 17 mei Locatie: HQ To The Point in Culemborg
Event Location: 
Multatulilaan 12, Culemborg
Speaker: 
Sylvie van der Haar, John Bilius en Bas van Gils
Location Name: 
HQ To The Point Company
Event Directions: 
Multatulilaan 12 Culemborg
0,00 €