×

Warning message

Past event disabled.

Masterclass: Invloed door Bureau Zuidema

Thursday, November 4, 2021 -
7:30pm to 9:00pm

"Haal het maximale uit elke situatie!"

Invloed hebben, we willen het allemaal. In de Masterclass ‘Inzicht in Invloed’ leer je hoe je jouw ideeën en voorstellen gemakkelijk over de bühne krijgt en anderen in beweging brengt. Teveel je zin doordrijven kan leiden tot botsingen met collega’s en geen stelling nemen kan betekenen dat je jouw doelen niet behaalt. Ontdek hoe je effectief je doelen behaalt, met oog voor de ander. Leer aan de hand van het Invloedmodel® wat het effect is van je huidige gedrag op anderen. Ervaar hoe je succesvol kunt zijn, als je het eens anders aanpakt dan je gewend bent. Zo word je altijd succesvol in het behalen van de doelen die je voor ogen hebt! 

In deze Masterclass wordt ook de brug naar het vakgebied Business Analyse geslagen. De Business Analysis Body Of Knowledge (BABOK) beschrijft ‘Leadership and Influencing’ als een belangrijke competentie voor iedere business analist.
Inzicht in de individuele motieven, behoeften en ideeën van elke stakeholder en hoe deze effectief kunnen worden gekanaliseerd, helpt business analisten bij het bereiken van de gedeelde doelstellingen van de organisatie.

Ben jij professional op het snijvlak van business en IT en wil je deelnemen aan deze online masterclass?
Meld je als IIBA lid aan voor dit event in de Networkapp. Indien je geen IIBA lid bent kan je een email sturen naar info@dutch.iiba.org o.v.v. “Masterclass Inzicht in Invloed”.
 
Datum : 4 november 2021
Tijd      : 19:30 tot 21:00 uur (online)
 
Ben je nieuwsgierig naar Elvira Visser, check haar profiel: https://www.linkedin.com/in/elviravisser/
 
Wil je alvast meer lezen over het Invloedmodel®, bezoek dan de website van Bureau Zuidema: https://www.zuidema.nl

Event Details: 
Online event, hosted by Networkapp
Event Location: 
Online event, hosted by Networkapp
Speaker: 
Gert Zweedijk and Elvira Visser (Bureau Zuidema)
Location Name: 
Online event, hosted by Networkapp
0,00 €